MK-DK INVEST

Izuzetno smo ponosni na ljude koju predstavljaju ovu uspešnu firmu,a koja se bavi investicijama i projekt menadžmentom u oblasti izgradnje poslovno-stambenih objekata. Naš tim sačinjavaju stručnjaci bogati iskustvom u projektovanju, konsaltingu, izgradnji, marketingu i prodaji nekretnina kako na domaćem tako i na ino tržištu o čemu svedoče mnogobrojni realizovani projekti.

Sa našim klijentima delimo istu viziju kvalitetnih i ekološki čistih, pažljivo osmišljenih prostora za život i rad, a sve to uz poštovanje najboljih tradicija građevinarstva na ovim prostorima u kombinaciji sa najsavremenijim trendovima u arhitektonskoj materijalizaciji.

U nizu uspešnih projekata u Beogradu izdovojili bismo kompleks „Sava osiguranje“ kod Beogradskog sajma kao i poslovni objekat u ulici Koče Kapetana u Beogradu

Naše novo osnovane firme za potrebe projektnog finansiranja „Montex MK-DK Invest“ d.o.o i „Montex Investments“ d.o.o sa proverenim timom ljudi zaduženi su za realizaciju projekta „Zelena avenija“ koji Vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

PAMETAN I BEZBEDAN DOM

Stanovi u „Zelenoj aveniji“ biće opremljeni vrhunskim alarmnim sistemom sa funkcijama pametnog stana uz jednostavno korišćenje sistema sertifikovanim prema evropskom standardu bezbednosti

U želji da stanovi budu bezbedni instaliran je sistem koji obezbeđuje zaštitu od provale i od poplave na kritičnim mestima u stanu kao i od požara u spavaćem delu stana. U slučaju bilo kakvog problema možete da dobijete automatske SMS i/ili e-mail poruke sa tačnim opisom problema.

Obezbeđene su i funkcije pametne kuće odnosno možete lokalno ili daljinski da uključite i isključite grejanje i klima uređaj u svom stanu radi uštede u potrošnji električne i toplotne energije. To možete da uradite na tastaturi u stanu, preko telefona ili kompjutera uz jednostavnu

Sistem Vam obezbeđuje i stalno praćenje temperature u stanu uz grafički prikaz svih promena na Vašem pametnom uređaju. Ukoliko temperatura pređe gornju ili donju granicu, koju ste Vi sami odabrali, dobićete automatsku SMS i/ili e-mail poruku sa obaveštenjem. U slučaju bilo kakvog problema u stanu možete da aktivirate skriveni ‘PANIK’ taster koji će poslati hitna obaveštenja nadležnim osobama koje ste sami definisali i uključiti sirenu, ukoliko Vi to želite.

Sistem ima više vidova komunikacije za sigurnu vezu sa spoljnim svetom: internet, GPRS, SMS i telefonski poziv. To Vam garantuje najbezbedniji rad i efikasno održavanje uz besplatno korišćenje Jablotron Cloud-a koji koristi sistem zaštite kao i banke za elektronsko poslovanje.
Ovo je osnovi komplet u svakom stanu, a sistem se može individualno proširiti i nadograditi brojnim opcijama i unapređenjima po želji korisnika.
Više detalja možete videti na adresi www.KLT.rs

Naš Tim

Vuk Ćeranić
Vuk ĆeranićCEO
Your Content Goes Here
Vuk Ćeranić
Vuk ĆeranićCEO
Your Content Goes Here
Vuk Ćeranić
Vuk ĆeranićCEO
Your Content Goes Here