O NAMA

MONTEX TEMELJ SIGURNE BUDUĆNOSTI

Kompanija Montex osnovana je 2003. godine i predstavlja je kvalitetan i stručan tim ljudi koje je okupio osnivač gospodin Vojin Ostojić .

Dobrom organizacijom i odličnim odabirom lokacija kompanija svakodnevno raste i širi svoj domen poslovanja u oblasti investicija visokogradnje.
Kompaniju Montex čini više SPV preduzeća koja su osnovana za potrebe projektnog finansiranja, kao dodatno osiguranje dobrog i sigurnog ulaganja u stanogradnju i same kompanije i sve većeg broja kupaca naših stanova i poslovnih prostora.

Sa ponosom možemo reći da se već godinama uspešno bavimo investiranjem i projekt menadžmentom. Zadovoljni klijenti nas prepoznaju kao sigurnog i pouzdanog partnera u saradnji.

Kompanija Montex je do sada investirala ne samo u Srbiji, već je prepoznata i na inostranim tržištima u oblasti projektovanja i izgradnje stambenih i nestambenih objekata.

KLJUČNE STAVKE PO KOJIMA JE MONTEX PREPOZNATLJIV SU:

IZGRADNJA STAMBENO POSLOVNIH OBJEKATA
SIGURNO I POUZDANO INVESTIRANJE
URBANIZAM
PROJEKTNO FINANSIRANJE
ENERGETSKA EFIKASNOST GRADNJE
OPTIMALNA ISKORIŠĆENOST PROSTORA
BRIGA O KLIJENTIMA
IMPLEMENTACIJA NOVIH TEHNOLOGIJA
POŠTOVANJE ZADATIH ROKOVA
KVALITET

TIM

Kompaniju „Montex“ čini tim iskusnih ljudi, predanih svom poslu sa težnjom ka stalnom usavršavanju. Uspeh kompanije zasnovan je na timski orijentisanom kolektivu sa modernim pristupom radu i dobroj radnoj atmosferi. Svaki član tima je jednako važan!

Konstantno se radi na ostvarivanju zadatih i novih ciljeva ali i na postavljanju novih principa poslovanja.

Uložen trud naših zaposlenih čini kompaniju jačom i doprinosi širenju i uspešnosti poslovanja.